Jip en Janneke

• Jip en Janneke-voorleesfeestje in Rustenburg (Kinderhof) Bekijk details

Van 14:15 tot 15:15 | Rustenburg (de Kinderhof)

Van woensdag 17 mei tot en met woensdag 31 mei viert de Bibliotheek Eemland de Annie M.G. Schmidt-week! Daarom vindt er in Rustenburg (de Kinderhof) een voorleesfeestje plaats op woensdag 31 mei over de avonturen van Jip en Janneke. Kinderen van ongeveer drie tot en met acht jaar zijn van harte welkom om 14.15 uur. De toegang is gratis!

• Jip en Janneke-voorleesfeestje in Leusden Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Van woensdag 17 mei tot en met woensdag 31 mei viert de Bibliotheek Eemland de Annie M.G. Schmidt-week! Daarom vindt er in de Bibliotheek Leusden een voorleesfeestje plaats op woensdag 31 mei over de avonturen van Jip en Janneke. Kinderen van ongeveer drie tot en met acht jaar zijn van harte welkom om 15.00 uur. De toegang is gratis!

• Jip en Janneke-voorleesfeestje in Bunschoten Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Bunschoten

Van woensdag 17 mei tot en met woensdag 31 mei viert de Bibliotheek Eemland de Annie M.G. Schmidt-week! Daarom vindt er in de Bibliotheek Bunschoten een voorleesfeestje plaats op woensdag 31 mei over de avonturen van Jip en Janneke. Kinderen van ongeveer drie tot en met acht jaar zijn van harte welkom om 15.00 uur. De toegang is gratis!