Jip en Janneke-voorleesfeestje in Achterveld

24 mei 2017, van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Achterveld

Kosten: Gratis

Van woensdag 17 mei tot en met woensdag 31 mei viert de Bibliotheek Eemland de Annie M.G. Schmidt-week! Daarom vindt er in de Bibliotheek Achterveld een voorleesfeestje plaats op woensdag 24 mei over de avonturen van Jip en Janneke. Kinderen van ongeveer drie tot en met acht jaar zijn van harte welkom om 15.00 uur. De toegang is gratis!

Bij de voorleesfeestjes leest een jeugdmedewerker van de betreffende vestiging voor uit Jip en Janneke van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp. Dit jaar is er extra aandacht voor de illustraties van Westendorp, omdat het dit jaar honderd jaar geleden is dat zij werd geboren. Na het voorlezen, kunnen kinderen aan de slag met een aantal leuke knutselopdrachten.

Gratis aanmelden

Voor de organisatie van de voorleesfeestjes stelt de Bibliotheek Eemland het op prijs als u uw kinderen gratis aanmeldt via onderstaande knop.