Online Taalcafé

Samen online de Nederlandse taal oefenen

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé met taaldocent Emma van Ameijde en andere deelnemers. Vanuit je eigen huis of waar je ook bent. Op maandag van 10.00 tot 11.00 uur. Via Zoom doe je mee.
Heb je Zoom nog nooit gebruikt? Met de handleiding kom je er makkelijk in. Of bekijk de video's hieronder.

Ook als je een (online) cursus Nederlands of NT2 hebt gevolgd, kun je in het Online Taalcafé oefenen wat je geleerd hebt en meer over de Nederlandse taal leren.

Kom een keertje kijken. Je bent van harte welkom! 

Heb je nog vragen over het Online Taalcafé of Zoom? Stuur dan een WhatsApp-berichtje naar taaldocent Emma van Ameijde 06 19 00 23 84

 

IN DE SCHOOLVAKANTIES IS ER GEEN ONLINE TAALCAFÉ

Agenda

Online Taalcafé

30 november 2020, van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

Oefen de Nederlandse taal in het Online Taalcafé. Elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur. Via Zoom doe je mee. Ook vrijwilligers zijn welkom. En verder iedereen die mee wil doen of een keertje wil kijken.

Meer

Dit vinden deelnemers van het Online Taalcafé!

Manal en Raghda doen mee met het Online Taalcafé. Ze vertellen zelf waarom ze het zo leuk vinden. Manal: "Ik vind het Online Taalcafé heel interessant en heel mooi. Jullie passen aan op alle niveaus en jullie hebben mooie ideeën. Vorige week was het met letters, deze week was het opstaan. Heel veel ideeën hebben jullie." Raghda: "Ik vind het ook mooi. En makkelijk om te praten met andere mensen vanuit mijn huis. Hoef niet uit huis te gaan. Ik vind praten met mensen mooi en daarom vind ik het Online Taalcafé ook mooi."