Klik & Tik

Taalhuis Bunschoten

Heeft u ook moeite met de computer of internet? Kom dan naar de cursus Klik & Tik. U leert bijvoorbeeld: 

  • muis en toetsenbord gebruiken
  • websites bezoeken
  • mails schrijven en versturen
  • informatie zoeken
  • bestanden downloaden 

Deze cursus wordt aangeboden in:
Amersfoort (Eemhuis), Leusden, Baarn en Bunschoten

Digitaal hulpplein

Heeft u vragen op het gebied van computers, tablets, smartphones, internet en digitale diensten van de overheid of andere instellingen? Kom dan naar het Digitaal Hulpplein. Hier krijgt u gratis hulp en advies.

Cursus omgaan met de digitale overheid en DigiD

Vindt u het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen? Volg dan de cursus omgaan met de digitale overheid en DigiDbij de Bibliotheek. In deze cursus leer je om je weg te vinden op de sites van de overheid. Ook leer je een DigiD aanvragen en gebruiken.

Deze cursus wordt aangeboden in:
Amersfoort (Eemhuis) en in Bunschoten

Cursus Android tablet en smartphone voor beginners

Deze cursus is bedoeld voor volwassenen en senioren die de beginselen van de Android tablet of smartphone onder de knie willen krijgen. Tijdens de cursus leer je werken met internet, e-mail, applicaties (installeren), verbinding maken met een wifi-netwerk en meer.

Deze cursus wordt aangeboden in:
Amersfoort (Eemhuis) en Leusden

Cursus iPad en iPhone voor beginners

Deze cursus is bedoeld voor volwassenen en senioren die de beginselen van de iPad of iPhone onder de knie willen krijgen. Tijdens de cursus leer je werken met internet, e-mail, applicaties (installeren), verbinding maken met een wifi-netwerk en meer.

Deze cursus wordt aangeboden in:
Amersfoort (Eemhuis) en Leusden

Opfriscursus iPad en iPhone

Heeft u de basisbeginselen van de iPad of iPhone al onder knie, maar zou u graag meer willen doen met het apparaat? In deze cursus worden onderwerpen als e-mail, internet en het gebruiken van apps verder uitgediept.

Deze cursus wordt aangeboden in:
Amersfoort (Eemhuis)