Kinderboekenfestival - Historische editie

We hebben dit jaar een unieke historische editie van het Kinderboekenfestival in het Eemhuis: Verboden voor ouders! Met voorstelling van Jacques Vriens, workshops van schrijvers en illustrator Marte Jongbloed, Mijke Pelgrim en Tjarko van der Pol, theater- en muziekworkshops én muziek van DJ Max.

Kinderboekenfestival

Speurtocht en Tijdreizen

Door Corona is de Kinderboekenweek misschien iets minder uitbundig dan andere jaren, maar toch is er genoeg te beleven bij de Bibliotheek Eemland! Voor alle jeugdleden van 6 -12 jaar is een speurtocht uitgezet rondom het boek Hadden de Grieken al raketten? van Govert Schilling. Deze speurtocht kun je in alle vestigingen doen. Daarnaast kunnen kinderen het boekje Tijdreizen ophalen bij de bieb, met daarin uitdagende puzzels en quizzen.