Voorlees-verrassingspakket

De Nationale Voorleesdagen gaan 20 januari van start. Dat betekent lekker veel voorlezen. Want voorlezen maakt je leuker! Speciaal voor De Nationale Voorleesdagen hebben we voorlees-verrassingspakket. Zo kun je thuis toch een voorleesfeestje houden.

Weet je niet wat je moet voorlezen, of wil je jouw (klein)kind gewoon verrassen met een nieuw verhaal? Meld je dan aan voor een voorlees verrassingspakket.

Met het verrassingspakket leen je vijf prentenboeken, door ons gekozen en krijg je handige tips, een knutselwerkje en een kleurplaat. De eerste 100 aanmeldingen krijgen er zelfs een gratis Coco kan het! vingerpoppetje bij.

Vanaf 20 januari start de bibliotheek met het uitlenen van de verrassingspakketten. Je krijgt bericht als jouw pakket klaarstaat in de door jou gekozen vestiging. Deze actie is bedoeld voor leden van 2 t/m 6 jaar.

Aanmelden verrassingspakket

Wil jij samen met jouw kind een voorleesverrassingspakket? Meld je dan aan via een mail naar afdelingeducatie@bibliotheekeemland.nl.
Vermeld het volgende in de mail:
 Naam kind
 Leeftijd kind
 Nummer van de Bibliotheekpas
 Vestiging waar je het pakket op wil halen

Geen lid? Geen probleem! Kinderen t/m 17 jaar zijn gratis lid.

Kinderen tot en met 17 jaar kunnen gratis én zonder inschrijfkosten lid worden van onze bibliotheek. Schrijf je je in tijdens De Nationale Voorleesdagen en ben je 6 jaar of jonger? Dan mag je in de bibliotheek gratis het vingerpopje van Coco ophalen. Het vingerpopje van Coco is ideaal om te gebruiken tijdens het voorlezen.