Agenda de Bibliotheek Baarn

In de Bibliotheek Baarn worden lezingen, voorleesfeestjes, jeugdactiviteiten en activiteiten van het DigiTaalhuis georganiseerd.

• Walk&Talk: Netwerken, iedereen kan het Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Online

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 70% van de vacatures ingevuld wordt via het netwerk. Dat betekent dus dat de vacatures die zichtbaar zijn voor ons allemaal slechts 30% van het totale aanbod is. Logisch dus dat netwerken een belangrijk onderdeel is bij het vinden van werk. Leer hier meer over tijdens deze online Walk&Talk op donderdag 20 mei.

do 20 mei

• Zadenbieb: Een groenteboom - ook in mijn tuin? Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Baarn

Geld groeit niet op bomen, dat weten we allemaal. Maar wist jij dat er bomen zijn met eetbaar blad? Of bomen met peulen die je kunt gebruiken als linzen? Göran Christiansson van Kwekerij Culinair in Soest laat op zaterdag 29 mei tijdens deze Zadenbieb-lezing in de Bibliotheek Baarn zien en proeven wat de lekkerste culinaire groentebomen zijn die in onze contreien goed gedijen.

za 29 mei