Agenda de Bibliotheek Baarn

In de Bibliotheek Baarn worden lezingen, voorleesfeestjes, jeugdactiviteiten en activiteiten van het DigiTaalhuis georganiseerd.

Resultaat 1 - 10 (van 18)

Van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek Baarn

Tijdens Baarn Leest spreekt een panel van enthousiaste lezers over hun boek van de maand. Deze activiteit is elke laatste woensdag van de maand om 12.30 -13.15 uur. De toegang is gratis.

wo 29 sep

• Workshop Zadenbieb: Zaad winnen Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | De Groene Inval (De Geerenweg 8, 3741 RS Baarn)

Hoe kun je zaden uit je eigen tuin oogsten, verwerken en bewaren om volgend jaar weer te planten? Kom vrijdag 1 oktober naar de workshop van Kylie Verkaart en leer hoe je je eigen zaden kunt winnen.

vr 01 okt

• Leerwerkloket in de Bibliotheek Baarn Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Baarn

Elke eerste woensdagochtend van de maand kun je in de Bibliotheek Baarn van 10.00 tot 12.00 uur het Leerwerkloket bezoeken voor kosteloos advies over werk en opleiding.

wo 06 okt

• Voorleesfeestje Kinderboekenweek | Baarn Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Baarn | v.a. 3 jaar

Tijdens de Kinderboekenweek zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Baarn! Kom jij langs met je vader of moeder? Het verhaal "Jan de onderjebedkijkman" wordt voorgelezen.

wo 06 okt

• Voorleesfeestje Kinderboekenweek | Baarn Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Baarn | v.a. 3 jaar

di 12 okt

• Blikopeners: Henk van Esch - Energiebesparing in Baarnse woningen Bekijk details

Van 11:30 tot 13:00 | de Bibliotheek Baarn

Deze Blikopeners met energiecoach Henk van Esch wordt het een leerzame en vermakelijke bijeenkomst over het besparen van energie.

do 21 okt

wo 27 okt