Agenda de Bibliotheek Baarn

In de Bibliotheek Baarn worden lezingen, voorleesfeestjes, jeugdactiviteiten en activiteiten van het DigiTaalhuis georganiseerd.

Resultaat 1 - 10 (van 136)

• Spreekuur DigiTaalhuis Baarn Bekijk details

Van 18:30 tot 19:30 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Gratis advies voor als je beter wil leren lezen, schrijven, de Nederlandse taal spreken of de computer wil leren gebruiken.

wo 06 jul

• Taalcafé in de Bibliotheek Baarn Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere woensdagavond is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet je bij het Taalcafé!

wo 06 jul

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Jij ook? Kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid op vrijdag van 13.30 tot 14.30 uur in de Bibliotheek Baarn.

vr 08 jul

• Voorleesfeestje Krokodillenweken Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Baarn

Zomerpret in de bibliotheek! Deze dag lezen we een boek voor binnen het thema Krokodillenweken.

di 12 jul

vr 15 jul

vr 22 jul

• Voorleesfeestje Monsterweken Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Baarn

Zomerpret in de bibliotheek! Deze dag lezen we een boek voor binnen het thema monsters.

di 26 jul

• Baarn Leest Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek Baarn

Tijdens Baarn Leest spreekt een panel van enthousiaste lezers over hun boek van de maand.

wo 27 jul

vr 29 jul