4-daagse fotografiecursus

10 augustus 2020 t/m 13 augustus 2020 | Het Eemhuis | 8+

Kosten: €85,-

Kom jij deze zomervakantie meedoen met een activiteit van de het Medialab? Bij deze cursus leer je in 4 dagen hoe je de mooiste foto's maakt.

Wil jij meer halen uit je digitale fotocamera, of zelfs leren hoe je met jouw zelfgemaakte foto’s een echt verhaal kan vertellen? Dan is deze fotografieweek van het Medialab iets voor jou!

In deze vierdelige cursus leer je niet alleen alles over de techniek van een digitale fotocamera, maar ga je aan de hand van leuke, uitdagende opdrachten leren hoe je de wereld op jouw manier in beeld kan brengen.

Elke les begint met een korte introductie, waarna je lekker naar buiten gaat om met je eigen fotocamera alle basistechnieken en ideeën meteen in praktijk te brengen. Onder begeleiding van de professionele fotografe van het Medialab ga je aan de slag met 4 opdrachten rondom de volgende thema’s: portretten, architectuur, natuur en verhalen.

Aan het einde van de cursus wordt samen met de deelnemers een expositie ingepland waarop alle mooiste foto’s worden tentoongesteld voor publiek, waarna je jouw eigen foto’s mee naar huis mag nemen.

Let op: om aan deze cursus deel te nemen, moet je beschikken over een eigen digitale fotocamera (géén smartphone met camera).

De lessen zijn van 10:00 – 16:00 inclusief pauze, vergeet niet je eigen lunch mee te nemen. Wij zorgen voor iets lekkers.
Expositie op vrijdagmiddag 21 augustus.

Bekijk hier alle activiteiten van het Medialab