75 jaar de Bibliotheek Baarn

14 december 2022, van 09:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Baarn

Kosten: Gratis

Dit jaar bestaat de Bibliotheek Baarn 75 jaar! Dat vieren wij op woensdag 14 december. Er staan leuke activiteiten gepland en er is een borrel. Iedereen is van harte welkom om dit jubileum met ons mee te vieren.

Programma

De hele dag ben je welkom om ons jubileum mee te vieren. Aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon bij ons binnenstappen. Meedoen is gratis. De volgende activiteiten staan op het programma:

Herinneringen 75 jaar de Bibliotheek Baarn

Wat is jouw mooiste herinnering aan de Bibliotheek Baarn? We horen het graag! Wij verzamelen de herinneringen en zorgen dat deze tijdens onze feestdag voor iedereen te bekijken zijn. Inleveren kan op deze manier:

• Zet jouw herinnering op een A4-papier
  • Lever jouw herinnering in bij de balie in de bibliotheek of mail deze naar baarn@bibliotheekeemland.nl

Wedstrijd: vind de titels

Speciaal voor volwassenen was er een leuke wedstrijd. Oplossingen konden tot 10 december worden ingeleverd. De prijsuitreiking is op 14 december tijdens de borrel.

Vanaf donderdag 15 december is de oplossing te vinden op onze website.

Oplossing wedstrijd

Borrel

Van 16.00 tot 17.00 uur proosten we op ons jubileum. Iedereen is welkom. We hebben ruimte voor 100 mensen. Voor de borrel graag wel vooraf aanmelden.

Aanmelden borrel