HipHop in je Bieb | Dans workshop

6 augustus 2021, van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Free

In deze workshop ga je aan de slag met de dansstijl hiphop. Je gaat aan de slag met hiphop-technieken, choreografie en onderzoek je de hoek van improvisatie/freestyle.

Als danser kun je op verschillende manieren kunst maken/ jezelf uiten, deze workshop is bedoeld om te onderzoeken hoe en op welke manieren je dat kan doen. Deze workshop is voor dansers met en zonder ervaring. Als danser ben je nooit uitgeleerd!

Isis

Isis Adriaens AKA Girl Brui5er studeerde in 2018 af van ROC De Dansopleiding in Utrecht en is nu zelfstandig ondernemer in dans. Als danser heeft ze veel kennis en ervaring. Ze heeft zich jaren gefocust op hiphop en choreografie, maar is nu voornamelijk gefocust op de stijl Krump. Isis was uitvoerend danser in krump theatervoorstelling NEXT IN LINE, en is daarnaast onderdeel van kunstcollectief MENSJA Collective.

HipHop in je Bieb | 2 juli t/m 27 aug

HipHop in je Bieb logo

Iedere vrijdagavond organiseren we in de Bibliotheek het Eemhuis een HipHop in je Bieb-avond. Deze avond is speciaal voor jongeren.
Elke avond hebben we andere thema's, bijvoorbeeld rap, dans en produceren. Alle workshops zijn gratis.