Kikker is Kikker & Mirror | Mirror

25 augustus 2021, van 15:00 tot 16:15 | De Bibliotheek het Eemhuis | 4 t/m 8 jaar

Kosten: €7,50

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste, grappigste en leukste van het land? Sommige mensen kijken heel graag in de spiegel, anderen vinden het juist weer niet fijn om naar hun spiegelbeeld te kijken.

Wist je dat de spiegel zoals wij die kennen pas 200 jaar bestaat? De eerste mens die zichzelf in stilstaand water zag moet zich een hoedje geschrokken zijn.

In de zomervakantie organiseren de Bibliotheek Eemland en Kunsthal KAdE in het kader van de tentoonstelling Mirror l Mirror twee feestelijke middagen voor kinderen: Samen met Kikker ontdek je wie jij bent en wat jou zo bijzonder maakt, daarna maak je samen met een museumdocent een zelfportret en bezoek je de tentoonstelling.

Ouders of andere begeleiders hoeven geen kaartje te kopen.