Opening HipHop in je Bieb

6 maart 2020, van 20:00 tot 22:00 | De Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Gratis

De Bibliotheek krijgt een nieuwe collectie speciaal voor jongeren: HipHop in je Bieb. De nieuwe collectie wordt geopend door Monnik en LVZY.

Hiphop en de Bibliotheek gaan goed samen. De link zit natuurlijk in de taal. Met deze nieuwe Hiphopcollectie bieden we jou een schat aan informatie en inspiratie. Veel hiphopartiesten hebben tegenwoordig een eigen boek. Je vindt deze boeken in de nieuwe Hiphop collectie.

Opening | 6 maart

6 maart om 20:00 uur is de opening van onze nieuwe collectie. Tijdens deze opening treden Monnik en LVZY op en vertellen je alles over tekstschrijven, sounds, inspiratie en andere zaken. Zorg dat je erbij bent.

Monnik

De naam Monnik is een vertaling van zijn achternaam Lemoine. Monnik is uitstekend in rapteksten en storytelling. Daarnaast is hij een vocal editor, goed in percussion en opnametechnieken.

LVZY

Jeremy Erasmus (18-06-1990) alias LVZY (spreek uit als: lazy) is woonachtig in Amersfoort. De rapper brengt een frisse wind in de Nederlandse muziekscene door middel van zijn wavy sound, gemixt met zijn rapflows en hier en daar een emotionele tint. LVZY weet op te vallen door zijn unieke stemgeluid, charismatische flow en inhoud.