HipHop in je Bieb | Produceren

30 juli 2021, van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Free

Samen met CITY LIGHTS ga je aan de slag met de volgende onderwerpen: drum programming, melody programming en een klein gedeelte pianoles. Ook zal opname van vocalen aan bod komen in combinatie met een stukje audio mixage.

Alle onderwerpen worden onderverdeeld in kleine eenvoudige hoofdstukken waardoor het overzichtelijk is voor alle deelnemers. Aan het einde van de workshop is het de bedoeling dat elke deelnemer een eigen stuk muziek heeft gemaakt.
De iet wat gevorderde deelnemer zal meer kennis opdoen omtrent het produceren van muziek.

CityLight

Al vroeg begon Jaap Kattevilder (29jaar), met zijn muziek, geboren en getogen in Amersfoort maakte hij van zijn hobby zijn werk. Van 2008 tot 2017 heeft hij gewerkt bij een Amersfoorts mediabedrijf genaamd Eville media. Vanaf Eville is hij toen naar Leftlane recordings gegaan waar hij zijn debuut als zanger ontwikkelde.
Zo werkte hij al samen met Rbdjan, Mr Probz, Eva Simons, Dicecream, Diggy Dex, Ginger & Della Dix.
@citylightsofficial

HipHop in je Bieb | 2 juli t/m 27 aug

HipHop in je Bieb logo

Iedere vrijdagavond organiseren we in de Bibliotheek het Eemhuis een HipHop in je Bieb-avond. Deze avond is speciaal voor jongeren.
Elke avond hebben we andere thema's, bijvoorbeeld rap, dans en produceren. Alle workshops zijn gratis.