HipHop in je Bieb | Rap workshop

2 juli 2021, van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Free

We starten de HipHop in je Bieb reeks met een rap workshop. Tijdens deze rap workshop gaan twee Amersfoorts rappers je inspireren, tips geven en helpen om een track te maken.

Tijdens deze workshop leren LVZY en Monnik jou alles over tekst, rijm en ritme. Ga samen werken aan je tekst en creëer zo jouw eigen rap

Wil jij een eigen rap maken, of heb je hierbij hulp nodig. Kom dan naar HipHop in je Bieb.

LVZY

LVZY brengt een frisse wind in de Nederlandse muziekindustrie doormiddel van zijn wavy sound, gemixt met rapflows en muzikale melodieën. Daarnaast weer LVZY op te vallen door zijn uniek stemgeluid charismatische flow en inhoud.
@lvzyvibez_

Monnik

Naast zijn muziek houdt Monnik zich bezig met Spoken Word en schrijven. Monnik verdiept zich in de kunst van het vertellen van een verhaal. Samen met producer Maxxlevel richtten zij Uprising Studio op, een plek waar muziek wordt gemaakt door artiesten uit heel het land.
@Monnikmuziek

HipHop in je Bieb | 2 juli t/m 27 aug

HipHop in je Bieb logo

Iedere vrijdagavond organiseren we in de Bibliotheek het Eemhuis een HipHop in je Bieb-avond. Deze avond is speciaal voor jongeren.
Elke avond hebben we andere thema's, bijvoorbeeld rap, dans en produceren. Alle workshops zijn gratis.