HipHop in je Bieb | Spoken word

23 juli 2021, van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Free

Met deze spoken word workshop leer je hoe je een boodschap, verhaal, anekdote of statement voordraagt aan je publiek. Monnik leert het jou allemaal!

Spoken word is een literaire voordracht met een twist, waar je vooral lichaamstaal, stem en ritme inzet. Tijdens deze workshop verbind je  het verhaal met de presentatie door de kracht van onze stem en performance.

Monnik

Naast zijn muziek houdt Monnik zich bezig met Spoken Word en schrijven. Monnik verdiept zich in de kunst van het vertellen van een verhaal. Samen met producer Maxxlevel richtten zij Uprising Studio op, een plek waar muziek wordt gemaakt door artiesten uit heel het land.
@Monnikmuziek

HipHop in je Bieb | 2 juli t/m 27 aug

HipHop in je Bieb logo

Iedere vrijdagavond organiseren we in de Bibliotheek het Eemhuis een HipHop in je Bieb-avond. Deze avond is speciaal voor jongeren.
Elke avond hebben we andere thema's, bijvoorbeeld rap, dans en produceren. Alle workshops zijn gratis.