HipHop in je Bieb | Stage Performance

20 augustus 2021, van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Free

Tijdens de workshop stage performance zal je onder begeleiding van Della Dix & Lazy gaan werken aan jou stage performance.

Naast het bekijken van verschillende optredens ter inspiratie zullen we ook gaan inzoomen op de technische kant van het optreden (Hoe houd ik mijn microfoon vast? Waar sta ik op het podium? Hoe onderscheid ik mij met mijn optreden van andere artiesten?) Alles komt aanbod om te zorgen dat jij na deze workshop weet hoe je zalen onderste boven moet spelen.

Della Dix

Als de voortekenen niet bedriegen is Della Dix (Dixie Huurdeman, 1993) de volgende rapper die zich in een rijke Amersfoortse hiphoptraditie plaatst. Geïnspireerd door mannen als Jiggy Djé Diggy Dex brengt hij het geluid van de keistad, al trekt hij altijd zijn eigen pad.
@delladix

LVZY

LVZY brengt een frisse wind in de Nederlandse muziekindustrie doormiddel van zijn wavy sound, gemixt met rapflows en muzikale melodieën. Daarnaast weer LVZY op te vallen door zijn uniek stemgeluid charismatische flow en inhoud.
@lvzyvibez_

HipHop in je Bieb | 2 juli t/m 27 aug

HipHop in je Bieb logo

Iedere vrijdagavond organiseren we in de Bibliotheek het Eemhuis een HipHop in je Bieb-avond. Deze avond is speciaal voor jongeren.
Elke avond hebben we andere thema's, bijvoorbeeld rap, dans en produceren. Alle workshops zijn gratis.