The yellow LEGO challenge

28 februari 2020, van 10:00 tot 12:30 | de Bibliotheek het Eemhuis | vanaf 8 jaar

Kosten: Gratis

Natuurkunde was nog nooit zo leuk! Tijdens the Yellow LEGO Challenge leer je hoe je een échte brug moet bouwen. Maar… wie bouwt de brug die echt álle krachten en elementen kan weerstaan?!

Tijdens deze leuke activiteit op inloop kan iedereen leren hoe echte bruggen worden gebouwd. Onder begeleiding van onze Medialab docent en een enorme hoeveelheid gele LEGO-stenen ga je onderzoeken hoe een goede brug in elkaar zit. Hoe zorg je ervoor dat een brug opgewassen is tegen alle elementen? Hoe overbrug je grote hoogtes en lange afstanden? Wat zijn de beste technieken om een brug stevig te bouwen, zodat hij niet instort? Ga de strijd aan, om uit te vinden of jij de allerbeste bruggenbouwer bent!

Kom tussen 10:00 en 12:30 uur gratis langs, in de Bibliotheek het Eemhuis.