GEANNULEERD: Voorleesfeestje Sinterklaas | Achterveld

1 december 2021, van 14:15 tot 15:00 | de Bibliotheek Achterveld | v.a. 3 jaar

Kosten: Gratis

Sinterklaas is bijna in Nederland! Daarom vieren we voorleesfeestjes in de Bibliotheek Achterveld! Kom jij langs met je vader of moeder? Het verhaal "Boer Boris, een paard voor Sinterklaas" wordt voorgelezen.

DEZE ACTIVITEIT WORDT VANWEGE DE CORONAMAATREGELEN GEANNULEERD. BEZOEKERS ONTVANGEN Z.S.M. BERICHT OVER HET ANNULEREN VAN DEZE ACTIVITEIT.

Bij het voorleesfeestje wordt er voorgelezen met behulp van prachtige vertelplaten. Zo wordt het voorlezen nog mooier.

Kom luisteren naar dit vrolijke en sfeervolle verhaal met tekst op rijm. Maak daarna een knutsel of tekening over of voor Sinterklaas.

Boer Boris, een paard voor Sinterklaas

Boer Boris krijgt een brief van Sinterklaas. Zijn paard is gevallen en nu vraagt Sint of Knol wil helpen met het rondbrengen van de cadeaus. Maar Knol is nog nooit op het dak geweest! Dus moet er eerst flink worden geoefend op de boerderij.

Gratis aanmelden

Het voorleesfeestje is natuurlijk gratis, maar meld je wel vooraf aan, zodat je zeker een plek hebt.
Let op: Per gezin kan er maar één ouder/verzorger aanwezig zijn.