Voorleesfeestje Kikker is Kikker | Baarn

20 augustus 2021, van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Baarn | v.a. 3 jaar

Kosten: Gratis

Coco kan het!

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Baarn! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit keer uit het boek: Kikker is Kikker.

Bij het voorleesfeestje wordt er voorgelezen met behulp van prachtige vertelplaten. Zo wordt het voorlezen nog mooier. Er is ook een speurtocht in de Bibliotheek!

Als er niet genoeg ruimte is om coronaproof te knutselen, wordt de knutsel dit jaar mee naar huis gegeven.

Kikker is Kikker

Kikker voelt zich nutteloos, omdat hij vindt dat hij niet zulke bijzondere dingen kan als zijn vrienden. Gelukkig denken zjin vrienden daar anders over.

Prachtig prentenboek met illustraties in warme kleuren

Gratis aanmelden

Vanwege het coronavirus moet je jezelf en je kinderen aanmelden voor het voorleesfeestje.
Aanmelden is natuurlijk, net als anders, gratis.

Waarom voorlezen?

Voorlezen is niet alleen gezellig, het is ook belangrijk. Het vergroot de woordenschat van kinderen en helpt ze om de wereld om zich heen te begrijpen. Daarom organiseert de Bibliotheek regelmatig voorleesfeestjes.