Voorleesfeestje Max en de Maximonsters | Vathorst

29 juli 2021, van 14:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Vathorst | v.a. 3 jaar

Kosten: Gratis

Coco kan het!

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Vathorst! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit keer uit het boek: Max en de Maximonsters

Bij het voorleesfeestje wordt er voorgelezen met behulp van prachtige vertelplaten. Zo wordt het voorlezen nog mooier. Er is ook een speurtocht in de Bibliotheek!

Als er niet genoeg ruimte is om coronaproof te knutselen, wordt de knutsel dit jaar mee naar huis gegeven.

Max en de Maximonsters

Op een avond wordt Max voor straf zonder eten naar bed gestuurd. Hij is zo boos dat hij vlucht en op een eiland met monsters belandt.

Prentenboek met fantasierijke kleurenillustraties.

Gratis aanmelden

Vanwege het coronavirus moet je jezelf en je kinderen aanmelden voor het voorleesfeestje.
Aanmelden is natuurlijk, net als anders, gratis.

Geef een prentenboek cadeau!

Ieder jaar staat een bijzonder prentenboek centraal bij deze actie. Dit jaar is dat 'Max en de Maximonster'.
Je kunt dit boek kopen voor maar €2,50.
Bestel het boek via onderstaande knop en haal het op in jouw vestiging.

Waarom voorlezen?

Voorlezen is niet alleen gezellig, het is ook belangrijk. Het vergroot de woordenschat van kinderen en helpt ze om de wereld om zich heen te begrijpen. Daarom organiseert de Bibliotheek regelmatig voorleesfeestjes.