Voorleesfeestje Coco kan het! | Vathorst

5 augustus 2021, van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Vathorst | v.a. 3 jaar

Kosten: Gratis

Coco kan het!

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Vathorst! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit keer uit het boek: Coco kan het!

Bij het voorleesfeestje wordt er voorgelezen met behulp van prachtige vertelplaten. Zo wordt het voorlezen nog mooier. Er is ook een speurtocht in de Bibliotheek!

Als er niet genoeg ruimte is om coronaproof te knutselen, wordt de knutsel dit jaar mee naar huis gegeven.

Coco kan het!

Alle babyvogels gaan voor het eerst vliegen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als een kat haar grijpt? Maar als het wél lukt, kan ze samen met haar vriendjes mooie vormen vliegen. Is Coco klaar om haar vleugels uit te slaan?

Gratis aanmelden

Vanwege het coronavirus moet je jezelf en je kinderen aanmelden voor het voorleesfeestje.
Aanmelden is natuurlijk, net als anders, gratis.

Waarom voorlezen?

Voorlezen is niet alleen gezellig, het is ook belangrijk. Het vergroot de woordenschat van kinderen en helpt ze om de wereld om zich heen te begrijpen. Daarom organiseert de Bibliotheek regelmatig voorleesfeestjes.