Voorleesfeestje Tangramkat | Woudenberg

19 augustus 2020, van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Woudenberg | v.a. 3 jaar

Kosten: Gratis

Deze zomervakantie zijn er weer voorleesfeestjes in de Bibliotheek Woudenberg! Kom jij langs met je vader of moeder? Er wordt uit de mooiste boeken voorgelezen. Dit voorleesfeestje heeft het thema "spelen".

Bij het voorleesfeestje wordt er voorgelezen met behulp van prachtige vertelplaten. Zo wordt het voorlezen nog mooier. Dit keer wordt het boek "Tangramkat" voorgelezen. Dit keer is er ook een speurtocht in de Bibliotheek!

Over Tangramkat

Een jongen krijgt een puzzel. Hij maakt een kat van de zeven puzzelstukken. Daarna besluit hij een vriendje voor de kat te maken, maar dat is nog niet zo makkelijk. Het gaat mis!

Gratis aanmelden

Vanwege het coronavirus moet je jezelf en je kinderen aanmelden voor het voorleesfeestje. Aanmelden is natuurlijk, net als anders, gratis.