Zomerlezen Senia Leesclub Leusden (GEANNULEERD)

18 augustus 2022, van 10:30 tot 12:30 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: Gratis

Heeft u interesse om deel te nemen aan een leesclub, maar de stap nog niet gezet? Dan heeft u nu de kans om het eens te proberen. Donderdag 18 augustus, aanvang 10.30 organiseert Senia leesclubs in samenwerking met de Bibliotheek Eemland een “open” leesclub” in de Bibliotheek Leusden

Boek

Tijdens deze Zomerleesactiviteit van Senia Leesclubs wordt besproken: "De acht bergen” van Paolo Cognetti. Een jongeman leert van zijn vader de bergen kennen en via een verkenning van de bergen zichzelf.

Meer informatie over dit boek vind je hier

DEZE BIJEENKOMST IS GEANNULEERD

Leeswijzer en discussie

Bij deze bespreking wordt gebruik gemaakt van een leeswijzer van Senia. Een leeswijzer omvat een samenvatting van het boek, analyse van literaire aspecten, informatie over de auteur. En discussievragen waarmee je ongeveer 2 uur aan de praat bent. Liesbeth Ram, ambassadeur van Senia leesclubs, zal het gesprek leiden.

Boeken beschikbaar

Om optimaal deel te kunnen nemen aan het gesprek, is het aan te raden dat u het boek gelezen hebt of aan het lezen bent. De Bibliotheek Eemland levert de boeken, die voorafgaand voor u klaarliggen. Bovendien ontvangt u van Senia leesclubs de betreffende leeswijzer.Tijdens de boekbespreking krijgt u ook informatie over de werkwijze van Senia leesclubs en kunt zich aanmelden om deel te nemen aan een leesclub.