Blikopeners - Van crisis naar hoop - Het verhaal van Hiv. Door internist-infectioloog Jos Frissen

19 oktober 2023, van 11:30 tot 13:00 | de Bibliotheek Baarn

Kosten: Gratis (inclusief lunch)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Jos Frissen is internist-infectioloog en sinds 1987 betrokken bij de Hiv-zorg. Tijdens Blikopeners neemt hij je mee in zijn 32-jarige carrière. Een periode waarin Hiv veranderde van een onbehandelbare, dodelijke ziekte met een korte levensduur naar een goed behandelbare, chronische ziekte met een vrijwel normale levensduur en goede levenskwaliteit. Leer meer over het verleden, heden en toekomst van Hiv.

Nog steeds is de strijd tegen Hiv niet gestreden. Helaas is de ziekte nog steeds niet te genezen. Wereldwijd zijn medicijnen lang niet altijd onbeperkt verkrijgbaar. En ook na jaren van onderzoek is er nog steeds geen vaccin gevonden. Investeringen in onderzoek blijven daarom nodig. 

Aanmelden

Met lunch

Na de lezing is er een kleine lunch gesponsord door Boni Baarn. Vanwege de aankopen vinden we het fijn als je jezelf van tevoren aanmeldt. 

Over Blikopeners

Blikopeners is een reeks lezingen die maandelijks plaatsvindt in de Bibliotheek Baarn, Bunschoten en Leusden. De spreker komt uit de regio of er wordt over een lokaal thema of verhaal verteld.

Meer Blikopeners

Meer Blikopeners