Blikopeners - Helden in het vuur. Door Matthijs van der Veen

28 september 2023, van 11:30 tot 13:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: Gratis (met lunch, hiervoor aanmelden via website)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Welk verhaal en welk bedrijf gaan er nu schuil achter die rode auto's? Wat doen ze precies en wie zijn de mensen achter de brandweer? Ontdek het allemaal tijdens de Blikopeners door postcommandant Matthijs van der Veen.

Aanmelden

Tijdens deze boeiende Blikopeners neemt Matthijs je mee in de wereld van de brandweer. Hij geeft een inkijkje in de organisatie, laat zien wie zij zijn en wat ze doen. Maar dat is nog niet alles - hij wil vooral ook ingaan op wat jullie willen weten. Tijdens de lezing nodigen we je daarom uit om vragen te stellen. Heb je altijd al willen weten hoe het is om in die brandweerwagen te zitten? Of wil je meer weten over de training en opleiding die brandweerlieden ondergaan? Dit is je kans om de antwoorden te krijgen.

Met lunch

Na de lezing is er een kleine lunch gesponsord door AFAS Software. Vanwege de aankopen vinden we het fijn als je jezelf van tevoren aanmeldt.

Over Blikopeners

Blikopeners is een reeks lezingen die maandelijks plaatsvindt in de Bibliotheek Leusden, Baarn en Bunschoten. De spreker komt uit de regio of er wordt over een lokaal thema of verhaal verteld.

Meer Blikopeners