Blikopeners: Burgemeester Melis van de Groep - Van verlegen jongen naar bestuurlijk boegbeeld

23 november 2022, van 11:30 tot 13:00 | de Bibliotheek Bunschoten

Kosten: Gratis

Op woensdag 23 november is het tijdens Blikopeners de beurt aan Burgemeester Melis van de Groep. Tijdens deze Blikopeners vertelt hij zijn inspirerende levensverhaal.

Van verlegen jongen naar bestuurlijk boegbeeld

Het levensverhaal van Melis begint met de verwondering dat een heel verlegen ventje op een plek als bestuurlijk boegbeeld in zijn eigen gemeenschap terecht mocht komen. Hoe dat via de universiteit van de straat (markt), opleidingen (van basisschool tot hbo) en netwerken zo heeft uitgepakt is nog steeds in burgemeestersland een uniek verhaal.

Inclusief lunch

Na de lezing is er een kleine lunch gesponsord door Rotary Spakenburg. Vanwege de aankopen stelt de organisatie het op prijs als je jezelf van tevoren aanmeldt.

Blikopeners

Blikopeners is een reeks lezingen die maandelijks plaatsvindt in de Bibliotheek Leusden, Baarn en Bunschoten. De spreker komt uit de regio of er wordt over een lokaal thema of verhaal verteld.

Meer Blikopeners