Blikopeners: Gaby Misuraca - Kalmann - Het kan altijd erger

19 oktober 2022, van 11:30 tot 13:00 | de Bibliotheek Bunschoten

Kosten: Gratis

Op woensdag 19 oktober is het tijdens Blikopeners de beurt aan Gaby Misuraca- Kalmann. Tijdens deze Blikopeners vertelt zij meer over de wendingen en tegenslagen in haar leven; Het kan altijd erger.

Het kan altijd erger

In het leven van Gaby is het in een korte tijd chaos, haar moeder komt bij haar in wonen, haar muziekschool aan huis brand af en ze valt en loopt ook nog eens een dwarsleasie op. Toch blijft ze positief en schrijft een boek over haar turbulente leven. Hoe doe je dat, positief blijven als alles tegen lijkt te zitten?

Inclusief lunch

Na de lezing is er een kleine lunch gesponsord door Rotary Spakenburg. Vanwege de aankopen stelt de organisatie het op prijs als je jezelf van tevoren aanmeldt.

Blikopeners

Blikopeners is een reeks lezingen die maandelijks plaatsvindt in de Bibliotheek Leusden, Baarn en Bunschoten. De spreker komt uit de regio of er wordt over een lokaal thema of verhaal verteld.

Meer Blikopeners