Blikopeners: Tom van der Poel - het reilen en zeilen in de theaterwereld

15 september 2022, van 11:30 tot 13:00 | Theater de Speeldoos

Kosten: Gratis

Op donderdag 15 september is het tijdens Blikopeners de beurt aan Tom van der Poel. Hij is directeur & theaterprogrammeur van Theater de Speeldoos en tijdens deze Blikopeners vertelt hij meer over 'het reilen en zeilen in de theaterwereld'.

Het reilen en zeilen in de theaterwereld

Theaterdirecteur Tom van der Poel ontvangt je deze ochtend in Theater de Speeldoos en vertelt over het reilen en zeilen in de theaterwereld. Kom meer te weten over wat er allemaal achter de schermen geregeld wordt voordat een voorstelling of film op het toneel te zien is. Hoe komt de programmering tot stand? Wat voor financiële afspraken worden er gemaakt? Op welke manier kan een theater nog meer inkomsten genereren? Dit zijn enkele vragen die zeker aan bod zullen komen. Een backstage rondleiding in het theater maakt deel uit van deze Blikopener.

Tom van der Poel

Met een carrière in het zakenleven, maar een groot hart voor theater trad Tom van der Poel (1959) per 1 september 2018 in dienst als directeur van Theater de Speeldoos en maakte daarmee de overstap van bestuur naar directie. Vanaf het najaar van 2019 is Van der Poel ook theaterprogrammeur.

Inclusief lunch

Na de lezing is er een kleine lunch gesponsord door Jumbo Den Blanken in Baarn. Vanwege de aankopen stelt de organisatie het op prijs als je jezelf van tevoren aanmeldt.

Blikopeners

Blikopeners is een reeks lezingen die maandelijks plaatsvindt in de Bibliotheek Leusden, Baarn en Bunschoten. De spreker komt uit de regio of er wordt over een lokaal thema of verhaal verteld.

Meer Blikopeners