UITVERKOCHT: Blikopeners: Bert Natter - Bach, wat is dat voor een man

19 augustus 2021, van 11:30 tot 13:00 | de Bibliotheek Baarn

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Bert Natter

Op donderdag 19 augustus gaat de Blikopeners in de Bibliotheek Baarn over Bach. Want wat is dat nou eigenlijk voor man? Auteur Bert Natter kan er meer over vertellen.

Bert Natter (1968) werd geboren en getogen in Baarn. Hij debuteerde in 2008 met de roman Begeerte heeft ons aangeraakt, dat werd bekroond met de Selexyz Debuutprijs en de Lucy B. en C.W. van der Hoogtprijs. Zijn roman Goldberg  (2015) belandde op de shortlist van de ECI Literatuurprijs. Als verteller over muziek deelde hij het podium met onder anderen Camerata RCO, Menno van Delft, Hannes Minnaar en Willem Brons. Dit jaar maakte hij een vijftiendelige podcast over Bach: Bach tot op het bot. Zijn Blikopener gaat over het karakter van Bach: Bach — wat is dat voor een man? 

Inclusief lunch

Coop Baarn

Na de lezing is er een kleine lunch gesponsord door Coop. Vanwege de aankopen stelt de organisatie het op prijs als je jezelf van tevoren aanmeldt. 


Blikopeners is een reeks lezingen die maandelijks plaatsvindt in de Bibliotheek Leusden en Baarn. De spreker komt uit de regio of er wordt over een lokaal thema of verhaal verteld.

Meer Blikopeners

Meer Blikopeners