Blikopeners: Henk van Esch - Energiebesparing in Baarnse woningen

21 oktober 2021, van 11:30 tot 13:00 | de Bibliotheek Baarn

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Henk van Esch

Op donderdag 21 oktober is het bij Blikopeners de beurt aan energiecoach Henk van Esch. Hij vertelt leerzaam en vermakelijk over energiebesparing in Baarnse woningen. Deze Blikopeners is in de Bibliotheek Baarn.

Henk van Esch vertelt over zijn rijke ervaring als energiecoach bij EnergiekBaarn. Van Esch put uit zijn brede ervaring over hoe goed en slecht Baarnse huizen zijn ge├»soleerd en hoe geld valt te besparen. Dit is een lezing met praktische tips over hoe je er warmer bij kunt komen te zitten. Voor wie vooraf opzoekt hoeveel kWh elektriciteit en m3 gas het afgelopen jaar is verbruikt kan ter plekke worden bepaald of dat afhankelijk van de woonsituatie veel of weinig is en wat een energiecoach kan adviseren. 

Baarn telt 14 energiecoaches, vrijwilligers die bewoners adviseren om voordeliger en met meer comfort te wonen. Energiebesparing gaat ons allemaal aan door het beleid om de CO2 uitstoot naar beneden te brengen. Dit heeft zeker gevolgen voor de manier waarop we onze huizen gaan verwarmen en isoleren en wat dat gaat kosten.

Inclusief lunch

Rotary Baarn/Soest

Na de lezing is er een kleine lunch gesponsord door Rotary Baarn/Soest. Vanwege de aankopen stelt de organisatie het op prijs als je jezelf van tevoren aanmeldt. 

Aanmelden


Blikopeners is een reeks lezingen die maandelijks plaatsvindt in de Bibliotheek Leusden en Baarn. De spreker komt uit de regio of er wordt over een lokaal thema of verhaal verteld.