Blikopeners: Hans Sybrandy - Zorg voor de mantelzorger

24 november 2022, van 11:30 tot 13:00 | de Bibliotheek Leusden

Burgemeester Gerolf Bouwmeester

Op donderdag 24 november is het tijdens Blikopeners de beurt aan Hans Sybrandy. Tijdens deze Blikopeners vertelt hij meer over het programma "In voor mantelzorg”.

Van september 2019 tot mei 2021 heeft Leusden meegedaan met het programma “In voor mantelzorg”. Het doel was mogelijkheden
vinden om de ondersteuning aan mantelzorgers te verbeteren. Hans Sybrandy was als projectleider nauw betrokken bij de uitvoering van het programma in Leusden. Hij vertelt graag over alles wat is geleerd, deelt informatie en tips. Ook komen de praktische experimenten aan de orde die gedurende het project zijn uitgevoerd in Leusden. Wat is wel bereikt, wat niet en wat kunnen mantelzorgers gebruiken in de praktijk van alledag. En dat alles met maar een doel: zorg voor de mantelzorger.

Inclusief lunch

Na de lezing is er een kleine lunch gesponsord door de Rotary. Vanwege de aankopen stelt de organisatie het op prijs als je jezelf van tevoren aanmeldt.

Blikopeners is een reeks lezingen die maandelijks plaatsvindt in de Bibliotheek Leusden, Baarn en Bunschoten. De spreker komt uit de regio of er wordt over een lokaal thema of verhaal verteld.

Meer Blikopeners