Boek van de maand-gesprek in Het Eemhuis

11 december 2019, van 12:30 tot 13:15 | Het Eemhuis (Espressobar)

Kosten: Gratis

Bij Espressobar de Draak, op het bovenste terras van de Bibliotheek het Eemhuis, kunt u elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur naar de Boek van de Maand-gesprek komen. De toegang is gratis.

Elke maand spreekt een panel van vier enthousiaste lezers over hun boek van de maand. Het gesprek wordt wisselend geleid door Liesbeth Ram en Adriƫnne Nijssen.

Programma november:

• Nico van Splunder, Boekhandel 't Ezelsoor : De zweetvoetenman van Annet Huizing
  • Anneke Gideonse, de Bibliotheek Eemland: Op aarde schitteren we even van Ocean Vuong
  • Eemlandse schrijver, Duco Bannink Besturen zonder wij
  • AdriĆ«nne Nijssen, lezer: Maria van Suzanne Wouda

Te bespreken boeken

Oproep aan enthousiaste lezers

Bent u een enthousiaste lezer? U kunt u aanmelden als gespreksdeelnemer. Stuur ons een mailtje met uw naam en beschrijf kort welk boek iedereen volgens u zou moeten lezen!