Boekstartfestival

11 juni 2022, van 10:00 tot 14:00 | de Bibliotheek Vathorst

Boekstartfestival

Feest voor baby's tijdens het gratis Boekstartfestival! Het festival belooft voor de allerkleinsten én hun ouders een mooie dag te worden om samen te genieten en te leren. Tijdens het Boekstartfestival leer je alles over voorlezen aan baby’s, bezoek je mooie voorstellingen en natuurlijk wordt er voorgelezen. Dit festival is op zaterdag 11 juni in de Bibliotheek Vathorst.

Programma Boekstartfestival

Voorstelling Pim en Pom en de Beestenbende
Wie kent ze niet?! Pim de ondeugende en Pom de wijze kat, de twee vrienden zijn onafscheidelijk.Pim & Pom beleven samen met hun buurkind een muzikaal, interactief en leerzaam avontuur. Wat is er gebeurd? Wat een bende van brokjes! Buurkind is nieuwsgierig en gaat samen met het publiek op onderzoek uit. Wat er gebeurd is lijkt wel heel erg op een eerder avontuur van Pim & Pom.

Meespeelvoorstelling: Coco kan het
Voor de kleine Coco is het tijd om haar vleugeltjes uit te slaan. Alle andere babyvogeltjes zijn al uitgevlogen. Voor Coco is dat zo makkelijk nog niet. Wat nou als ze heel hard valt? Maar als ze de sprong waagt, zou ze ook nieuwe vriendjes kunnen maken. Gelukkig heeft Coco een wijze moeder die haar precies het zetje geeft dat ze nodig heeft.

Workshop: Voorlezen aan de allerkleinsten, hoe doe je dat?
Ontvang handige tips om voor te lezen voor de allerkleinsten.

Babyspeurtocht door de bieb
Met leuke doe-activiteiten voor ouder en kind.

Voorlezen met het vertelkastje
Ieder half uur een nieuw verhaal! Kom jij ook luisteren?

Babycafé: koffie en thee voor de ouders, limonade en snacks voor baby’s

Informatiemarkt voor jonge ouders

Kom zaterdag 11 juni gratis met je baby of dreumes naar de Bibliotheek Vathorst. Aanmelden is niet nodig.