Cursus 'DigiSterker; omgaan met de digitale overheid en DigiD'

30 maart 2023, van 18:30 tot 20:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Gratis

Wil je een verhuizing doorgeven of een gevonden of verloren voorwerp melden? Dat kan bij de balie van het gemeentehuis, maar ook via de website van de gemeente Amersfoort. En zo zijn er nog veel meer dingen die je online kunt regelen met de overheid. Vind je dat lastig? Dan ben je van harte welkom bij de cursus DigiSterker; omgaan met de digitale overheid en DigiD. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten.

Deze cursus, ontwikkeld door stichting Digisterker, is dé plek om te oefenen met de digitale overheid en DigiD. Door deel te nemen aan deze cursus kun je verschillende overheidszaken in de toekomst ook vanuit huis regelen. Naast www.amersfoort.nl komen ook persoonlijke omgevingen in de cursus aan bod, zoals www.mijnoverheid.nl.

Cursusdata

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur op donderdagavond, waarbij de eerste bijeenkomst plaatsvindt op donderdag 30 maart van 18.30 tot 20.30 uur in de Bibliotheek het Eemhuis. De andere drie bijeenkomsten vinden plaats op 6 april 13 april en 20 april. 

Aanmelden

Wil je deze cursus graag volgen? Meld je dan aan via onderstaande knop, aan de balie van de Bibliotheek of bel 033-4631914.  Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.

Aanmelden


Meld je ook aan voor:

 • vr 28 apr Workshop Veilig online in de Bibliotheek het Eemhuis

  Vrijdag 28 april van 10.00 tot 12.00 uur organiseert DigiTaalhuis Amersfoort de gratis workshop Veilig online in de Bibliotheek het Eemhuis. Een praktische workshop waarin je leert hoe je veilig je smartphone,...

  Van 10:00 tot 12:00

  de Bibliotheek het Eemhuis

 • do 11 mei Cursus DigiVitaler in de Bibliotheek het Eemhuis

  Er komen steeds meer digitale mogelijkheden om je eigen gezondheid te controleren en je zorg te regelen. Huisartsen en ziekenhuizen maken gebruik van patiëntenportalen. En huisartsen en specialisten gebruiken...

  Van 18:30 tot 20:30

  de Bibliotheek het Eemhuis