Cursus Android tablet/smartphone voor beginners in Het Eemhuis

12 mei 2020, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: vanaf € 40,-

In samenwerking met Seniorweb organiseert de Bibliotheek Eemland de cursus Android voor beginners. De cursus start dinsdag 12 mei van 10.00 tot 12.00 uur in het de Bibliotheek het Eemhuis en bestaat uit 6 lessen.

Tijdens de cursus leert u werken met internet, e-mail, het installeren van applicaties en verbinding maken met een wifi-netwerk zullen aan bod komen. Na de cursus beschikt u over de basisvaardigheden om uw eigen tablet of smartphone verder te ontdekken.

De volgende lesdata zijn: 19, 26 mei, 2, 9, 16 juni.

Kosten en aanmelden

Kosten: € 40,- voor leden en € 45,- voor niet-leden.

Betaling gebeurt altijd op de eerste cursusdag bij de balie van de bibliotheek (pin of contant).

Voor het aanmelden print u het aanmeldformulier uit, vult deze in en geeft deze af bij de balie in de Bibliotheek.

(Het aanmeldformulier is ook af te halen bij de balie)

Let op: aanmelding betekent niet direct plaatsing. De coördinator neemt hierover contact met u op.