Cursus DigiVitaler in de Bibliotheek Baarn

8 november 2022, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Baarn

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Er komen steeds meer digitale mogelijkheden voor mensen om de eigen gezondheid te monitoren en hun zorg te regelen. Huisartsen en ziekenhuizen moedigen patiënten aan om gebruik te maken van patiëntenportalen. En huisartsen en specialisten gebruiken het videoconsult als digitaal alternatief voor de fysieke afspraak. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij deze digitale ontwikkelingen? Volg dan de cursus DigiVitaler in de Bibliotheek Baarn.

Tijdens deze cursus maak je kennis met digitale zorg en leer je de mogelijkheden van digitale zorg kennen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van korte filmpjes met uitleg. Door er vervolgens mee te oefenen, leer je het ook zelf te gebruiken. Aan bod komen bijvoorbeeld het patiëntenportaal van de huisarts en van het ziekenhuis, de websites Thuisarts.nl en Apotheek.nl, online een afspraak maken en het videoconsult.

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten op de dinsdag van 14.00 – 16.00 uur en wordt gegeven in de Bibliotheek Baarn. De cursusdata zijn 8, 15 en 22 november.  

Aanmelden

Vul het formulier in, bel 033-4631914 of meld je aan bij de balie in de Bibliotheek Baarn