Cursus DigiVitaler in de Bibliotheek Bunschoten

25 januari 2022, van 09:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Bunschoten

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Er komen steeds meer digitale mogelijkheden voor mensen om de eigen gezondheid te monitoren en hun zorg te regelen. Huisartsen en ziekenhuizen moedigen patiënten aan om gebruik te maken van patiëntenportalen. En huisartsen en specialisten gebruiken het videoconsult als digitaal alternatief voor de fysieke afspraak. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij deze digitale ontwikkelingen? Volg dan de cursus DigiVitaler in de Bibliotheek Bunschoten.

Tijdens deze cursus maak je kennis met digitale zorg en leer je de mogelijkheden van digitale zorg kennen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van korte filmpjes met uitleg. Door er vervolgens mee te oefenen, leer je het ook zelf te gebruiken. Aan bod komen bijvoorbeeld het patiëntenportaal van de huisarts en van het ziekenhuis, de websites Thuisarts.nl en Apotheek.nl, gezondheidsapps en het videoconsult.

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten op de dinsdagochtend van 9.30 – 11.30 uur en wordt gegeven in de Bibliotheek Bunschoten. De cursusdata zijn 25 januari, 8 en 15 februari.  

Aanmelden

Deze cursus zit vol. Wil je graag aan een volgende cursus deelnemen? Meld je dan aan bij

Hester Slegtenhorst van DigiTaalhuis Bunschoten 

06 1340 8209 
DigiTaalhuisBunschoten@bibliotheekeemland.nl
of meld je aan bij de balie in de Bibliotheek Bunschoten