Dag van de Wilsverklaring - Informatiepunt en gratis lezing

7 oktober 2023, van 13:00 tot 14:30 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: Gratis

Waar horen mijn wilsverklaringen thuis. Bij de huisarts, gevolmachtigde, op een veilige plek, in medisch dossier allemaal een groen vinkje. Bij de notaris een rood kruis

Op zaterdag 7 oktober is het de Dag van de Wilsverklaring. Daarom kun je in de Bibliotheek Leusden terecht voor een informatiepunt en een lezing van de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE). Op deze dag krijg je antwoord op jouw vragen, zoals: Wat is het belang van wilsverklaringen? Wat is het verschil tussen een wilsverklaring en het levenstestament? Wat is de waarde van een wilsverklaring? Hoe kan je de wilsverklaringen bespreken met jouw arts? De NVVE medewerkers geven jou een aantal praktische tips om je op weg te helpen, zodat je zelf aan de slag kunt met jouw wilsverklaring.

Informatiepunt

Tussen 13.00 en 14.30 uur kun je binnen lopen voor een gesprek over wilsverklaringen met de NVVE consulent. Je hoeft geen lid te zijn en je hoeft je niet aan te melden.

Lezing

Van 13.30 tot 14.15 uur is er de lezing ‘Alles wat je wilt weten over wilsverklaringen’. De lezing is gratis en je hoeft je niet aan te melden.