Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng

18 maart 2021, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Dorpshuis de Neng

Kosten: Gratis

Heb je vragen over je tablet of smartphone. Loop je vast als het gaat om e-books of internet? Maak dan een afspraak voor het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking van de Bibliotheek Hoogland, Dorpshuis de Neng en Seniorweb.

Heb je vragen over je eigen tablet, smartphone of laptop, neem deze dan mee naar het Digitaal Hulpplein. Denk eraan dat in sommige gevallen (bijvoorbeeld bij problemen met e-books) inlognaam en wachtwoord nodig zijn.

De vrijwilligers van het Digitaal Hulpplein kunnen je ook adviseren op het gebied van digitale cursussen en workshops.

MAAK EEN AFSPRAAK

Vanwege coronamaatregelen kun je het Digitaal Hulpplein alleen op afspraak bezoeken. Ga voor meer informatie en het maken van een afspraak naar de pagina over het Digitaal Hulpplein.

Gratis hulp en advies bij vragen over internet, tablet, smartphone of e-books in de Bibliotheek

Naast het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng kun je ook terecht bij het Digitaal Hulpplein:

• in de Bibliotheek Leusden op maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur (i.s.m. Gilde Leusden)
  • in de Bibliotheek het Eemhuis op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.