Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng

20 februari 2020, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Dorpshuis de Neng

Kosten: Gratis

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng, elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking van de Bibliotheek Hoogland, Dorpshuis de Neng en Seniorweb.

Heeft u vragen over uw eigen tablet, smartphone of laptop, neem deze dan mee naar het Digitaal Hulpplein. Denk eraan dat in sommige gevallen (bijvoorbeeld bij problemen met e-books) inlognaam en wachtwoord nodig zijn.

De vrijwilligers van het Digitaal Hulpplein kunnen u ook adviseren op het gebied van digitale cursussen en workshops.

Gratis hulp en advies bij vragen over internet, tablet, smartphone of e-books in de Bibliotheek

Naast het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng kunt u ook terecht bij het Digitaal Hulpplein:

• in de Bibliotheek Leusden op maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur (i.s.m. Gilde Leusden)
  • in de Bibliotheek het Eemhuis op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.