Gildefeest Eemlandse schrijvers

27 augustus 2022, van 20:00 tot 23:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Gratis

De bibliotheek Eemland nodigt op zaterdagavond 27 augustus schrijvers uit Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Leusden en Woudenberg uit voor het Gildefeest Eemlandse schrijvers. Tijdens deze feestelijke avond wordt er ook een speciale reverspin uitgereikt.

Community Eemlandse Schrijvers

Iedereen uit Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Leusden en Woudenberg die een boek heeft geschreven en gepubliceerd, krijgt tijdens deze feestelijke avond een speciale reverspin uitgereikt.

De community Eemlandse schrijvers is gestart in 2008 en omvat inmiddels meer dan 400 schrijvers. Het doel van de bibliotheek en de community is om elkaar te versterken en om verbindingen te leggen en samenwerkingen te stimuleren. Op de avond is er een quiz, muziek, fotosessie en de mogelijkheid tot een onderlinge boekenruilbeurs.

Nieuwe Eemlandse Schrijvers

Heb jij een boek geschreven en gepubliceerd en komt je uit de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Leusden en Woudenberg)? Dan vragen we om je boek mee te nemen als toegangsbewijs. Graag wel aanmelden via onderstaande knop, zodat de organisatie er rekening mee kan houden.

Aanvang om 20:00 uur, deur open 19.45 uur.  Het feest duurt tot 23:00uur

• Ontvangst en uitreiking reverspin
  • Fotosessie met schrijvers & groepsfoto
  • Welkom Erno de Groot, directeur van de Bibliotheek Eemland
  • Bekendmaking plannen komende tijd door Karin Horst
  • Quiz met Caroline
  • Live optreden door singer songwriter Hannie Donker
  • Boekenruilen (mogelijkheid tot)
  • Dansen met DJ Bernard van Gellekom

Aanmelden

Als Eemlandse Schrijver mag je op deze avond 1 introducee meenemen. Graag aanmelden in verband met voorbereidingen feest.

Voor meer informatie en of vragen kan je terecht bij Karin Horst (k.horst@bibliotheekeemland.nl

Verhinderd

Bent u verhinderd op 27augustus, maar wilt u wel graag een reverspin ontvangen? Vul dan het formulier in.