Feestelijke voorleesmiddag

28 september 2022, van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Eemland l Keizaal

Kosten: 7,50 Per kind (ouders inbegrepen)

Speciaal voor kinderen van 4 t/m 8 jaar organiseren de Bibliotheek Eemland en Kunsthal KAdE voorleesmiddagen, met een voorleesmoment, korte rondleiding en een kleine workshop!

Op een aantal woensdagmiddagen organiseren de Bibliotheek Eemland en Kunsthal KAdE in het kader van de tentoonstelling BAKSTEEN | BRICK drie feestelijke middagen voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. We beginnen de middag met voorlezen uit het prentenboek: De muur in het midden van het boek, geschreven door Jon Agee. Dit vindt plaats in de Keizaal in de Bibliotheek Eemland, daarna ga je samen met een museumdocent de tentoonstelling "BAKSTEEN | BRICK' bekijken bij Kunsthal KAdE en we sluiten af met een kleine workshop waarin je zelf met baksteentjes gaat bouwen.