Gluren bij de Buren - Bibliotheek Vathorst

5 februari 2023 | De Bibliotheek Vathorst

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De Bibliotheek Vathorst doet mee met Gluren bij de Buren. Je kunt om 12.45 uur, 14.15 uur en 15.45 uur komen luisteren naar 'Verhalen voor in het haardvuur' van Saskia Kruyssen.

De verhalen van Saskia Kruyssen laten je glimlachen. Ze vertelt hoe zij zich dagelijks staande houdt in een wereld vol chaos en ongecontroleerde bende. De grote vraag is dan ook altijd: Hoe loopt het nu weer af? Want niets gaat vanzelf.

Wat is Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren is een amateurkunstenfestival dat in 2023 in 44 gemeenten verspreid over Nederland plaatsvindt. Tijdens de wintereditie worden lokale podiumkunstenaars in huiskamers geprogrammeerd en tijdens de zomereditie in tuinen. Alle optredens duren 30 minuten, vinden plaats tussen 12.00 en 17.00 en zijn verdeeld over alle wijken van de gemeente. Een grote verscheidenheid aan disciplines is vertegenwoordigd. Bezoekers wandelen of fietsen van locatie naar locatie, zo maken zij kennis met buurtgenoten én lokaal talent. Er is geen entreebewijs nodig, maar een vrijwillige bijdrage is gewenst. 

Bekijk het hele programma op de website van Gluren bij de Buren.