Het Boek van de maand-gesprek

8 juli 2020, van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: gratis

Elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur vindt het Boek van de Maand-gesprek plaats. De toegang is gratis.

Elke maand spreekt een panel van vier enthousiaste lezers over hun boek van de maand. Het gesprek wordt wisselend geleid door Liesbeth Ram van leescluborganisatie Senia en schrijfster Adriënne Nijssen.

Sprekers juni

Lies Pannevis (bibliotheek) bespreekt Ten oosten van Eden door John Steinbeck (nieuwe vertaling)
Hand de Sain (De Algemene Boekhandel) bespreekt Radetzky mars door Joseph Roth
Ann Finch (lezer) bespreekt Stille Sneeuwval door Junichiro Tanizaki
Mai Flesseman (schrijver) bespreekt Er moet mij iets van het hart:voor moeders en stiefmoeders

Boeken van de maand juli

• Ten oosten van Eden

John Steinbeck

Uitvoerige familiekroniek, spelend in Connecticut en in Californië, die de tijd van de Amerikaanse Burgeroorlog tot het eerste kwart der twintigste eeuw omspant en een veelheid van excentrieke karakters ten tonele voert.

Bekijk details van Ten oosten van Eden

• Radetzkymars

Joseph Roth

Beeld van de ondergang van de Oostenrijks-Hongaarse dubbelmonarchie aan de hand van de lotgevallen van een adellijke familie.

Bekijk details van Radetzkymars

• Stille sneeuwval

Junichiro Tanizaki

Drie zusters in het vooroorlogse Japan willen vasthouden aan tradities, maar worden geconfronteerd met veranderende tijden.

Bekijk details van Stille sneeuwval

Deelnemen aan het gesprek van juli

Gebruik onderstaande knop om op de dag zelf naar de activiteit te kijken.