Het Boek van de maand-gesprek

12 augustus 2020, van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: gratis

Elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur vindt het Boek van de Maand-gesprek plaats. De toegang is gratis.

Elke maand spreekt een panel van vier enthousiaste lezers over hun boek van de maand. Het gesprek wordt wisselend geleid door Liesbeth Ram van leescluborganisatie Senia en schrijfster Adri├źnne Nijssen.

Sprekers december

• Wil de Graaf - Senia, over Het wolkenpaviljoen van Jannie Regnerus
  • Duco Bannink - Lezer
  • Paul Thuis - Schrijver, over zijn boek Krassen op aarde
  • Anneke Gideonse - Bibliotheek, over Kindertijd van Tove Ditlevsen.

Deelnemen aan het gesprek

Fysiek:
Je kunt zowel fysiek als online aanwezig zijn. Om fysiek aanwezig te zijn moet je je wel van te voren aanmelden, dat kan via onderstaande knop.

Online:
We gebruiken Zoom

• Klik op de knop hieronder met 'Zoom'.
  • Zoom vraagt of je de app wil downloaden of in de browser wil kijken.
  • Gebruik je de browser, kies dan voor Chrome of Firefox. Het is gratis en in de browser kun je het zonder account gebuiken.
  • Kies je de app dan moet je deze eerst downloaden en toestemming geven voor gebruik van geluid en camera.
  • Meedoen met een smartphone of tablet is ook mogelijk. Ook dan kun je kiezen voor de browser of voor het downloaden van de Zoom app in de Google Playstore of Appstore.