Het Boek van de Maand-gesprek

12 oktober 2022, van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: gratis

Het Boek van de Maand-gesprek

Elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur vindt het Boek van de Maand-gesprek plaats in de Bibliotheek het Eemhuis. De toegang is gratis.

Elke maand spreekt een panel van vier enthousiaste lezers over hun boek van de maand. Het gesprek wordt wisselend geleid door Liesbeth Ram van leescluborganisatie Senia en schrijfster Adriënne Nijssen.

Sprekers en boeken

Alle data

• Het Boek van de Maand-gesprek

Elke tweede woensdag van de maand vindt het Boek van de Maand-gesprek plaats in de Bibliotheek het Eemhuis.

woensdag 14 december 2022, van 12:30 tot 13:15

woensdag 11 januari 2023, van 12:30 tot 13:15