Informatiebijeenkomst Leesclub Geschiedenis

12 oktober 2022, van 19:30 tot 20:30 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: Gratis

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Leden van een leesclub ontmoeten elkaar om boeken met andere ogen te bekijken en nieuwe dingen te ontdekken. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor hem of haar is, organiseert Senia informatiebijeenkomsten.

In Leusden start binnenkort een leesclub Geschiedenis. In de Bibliotheek Leusden is op woensdag 12 oktober, aanvang 19.30 uur een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om over geschiedenis te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers.

Meer informatie over de werkwijze van Senia is te vinden op www.senia.nl

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia samen met de bibliotheek. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend.

Aanmelden

Wel graag aanmelden in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen. Dat kan via email: liesbeth.ram@senia.nl