Informatiebijeenkomst Leesclub klassieke literatuur

12 december 2022, van 19:30 tot 20:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: Gratis

Lees jij met plezier mooie boeken en wil je jouw leeservaringen delen met anderen? En ben je geïnteresseerd in het lezen van literatuur van wat langer geleden? Word dan lid van een Senia leesclub. In Amersfoort start binnenkort een leesclub klassieke literatuur.

In de Bibliotheek Het Eemhuis is op maandagavond 12 december, aanvang 19.30 een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om klassiekers te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers.

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia samen met de bibliotheek. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend.

Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl

Aanmelden

Graag aanmelden in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via e-mail bijliesbeth.ram@senia.nl