Informatiebijeenkomst Leesclub (moderne) literatuur

6 oktober 2022, van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: Gratis

In Leusden start binnenkort een leesclub (moderne) literatuur. In de Bibliotheek Leusden is op donderdag 6 oktober, aanvang 14.00 uur een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om moderne literatuur te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers.

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Leden van een leesclub ontmoeten elkaar om boeken met andere ogen te bekijken en nieuwe dingen te ontdekken. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor hem of haar is, organiseert Senia informatiebijeenkomsten.

Meer informatie over de werkwijze van Senia is te vinden op www.senia.nl

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia samen met de bibliotheek. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend.

Aanmelden

Wel graag aanmelden in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen. Dat kan via email: liesbeth.ram@senia.nl