Informatiebijeenkomst Leeskring Japanse literatuur

9 december 2019, 19:30 | de Bibliotheek het Eemhuis - De Koppeling

Kosten: Gratis

Vindt u de Japanse cultuur ook intrigerend? Wilt u daar wel eens meer over weten door Japanse literatuur te lezen? De Bibliotheek Eemland richt samen met Senia de leesclubs Japanse Literatuur op. Als u interesse hebt, kunt u 9 december naar de informatiebijeenkomst in de Bibliotheek het Eemhuis komen.

De Bibliotheek Eemland en Senia brengen geïnteresseerden voor Japanse literatuur bij elkaar. U leest de boeken in het Nederlands. Het streven is om leesclubs van 6 tot 8 personen samen te stellen. U kunt zich als belangstellende melden bij liesbeth.ram@senia.nl.

Drie boeken

U leest vanaf januari tot aan juni drie boeken die we alvast voor u uitgezocht hebben. De boeken schaft u zelf aan, of u leent ze bij de Bibliotheek. Bij elk boek ontvangt u een uitgebreide leeswijzer met een samenvatting van het boek, een analyse van literaire aspecten en een aantal gespreksvragen die een houvast bieden bij de boekbespreking. Zo dwaalt u niet zo gauw af, en kom je echt tot verdieping.

Kosten om deel te nemen aan de leesclub Japanse literatuur

De kosten om deel te nemen aan de leesclub bedragen € 18,50 per persoon. Daarvoor brengen we belangstellenden bij elkaar en helpen we om de eerste afspraken te maken. Verder ontvangt u de leeswijzers die bij de drie boeken horen.